onsdag den 21. september 2011

Apple tarjoaa Final Cut Pro X-päivitys ja ilmainen 30 päivän kokeiluversio, toivoo voimme kaikki vielä olla ystäviä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/21/apple-offers-final-cut-pro-x-update-and-free-30-day-trial-hopes/:


Paljon ihmisiä oli vähemmän kuin innoissaan vapautuessa Applen uudelleen Final Cut Pro - itse asiassa sanoja kuten "pettynyt" tulevat mieleen, kun kuvataan vastaamaan uuden version videoeditointi ohjelmisto. Ota sydän kuitenkin massiivinen takaisku ei ole jäänyt huomiotta. Yhtiö on julkistanut version 10.0.1 Final Cut Pro-X, joka tarjoaa joitakin uusia ominaisuuksia, kuten tuki rikas XML ja Xsan, Lion koko näytön näkymä ja Media Ohjainkannatin vientiin. Apple on jopa tarjoutunut jopa harvinainen hetki nöyryyttä, myöntää, että lisäykset ovat yritys "vastaamaan näihin ongelmiin" ja "hyvin äänekkäästi asiakkaita." Yhtiö on myös haluavat työntää vastaan ​​joitakin negatiivisia lehdistön tarjoamalla jopa 30 päivää demo ohjelmiston varoa käyttäjät pelkää ottaa syöksyä. Lisää päivityksiä, kuten usean kameran tuki ja broadcast-laatuista videokuvaa seuranta on luvattu ensi vuoden alussa.

Apple tarjoaa Final Cut Pro X-päivitys ja ilmainen 30 päivän kokeiluversio, toivoo voimme kaikki vielä olla ystäviä alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 syyskuu 2011 16:05:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Ars Technica | lähde Apple (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar