onsdag den 21. september 2011

Vaihdettavat grafiikka ratkaisuja Duel se ulos, AMD päätyy näyttämään äijä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/21/switchable-graphics-solutions-duel-it-out-amd-ends-up-looking-l/:

AMD Dynamic Vaihdettava Graphics

Tässä vaiheessa NVIDIAn Optimus kytkettävissä grafiikat ovat vanha juttu, mutta AMD on suhteellisen uusi peli pakkaus kahden grafiikkapiirin yhteen kannettavaan. Anandtech päätti kuoppaan kaksi ratkaisua toisiaan vastaan ​​ja, no, antaa vain sanoa AMD ei tulevat ulos näyttää niin hyvältä. Suurin ongelma näyttää olevan vakautta. Vaikka suorituskyky on hyväksyttävää (joskaan ei aivan niin hyvä kuin sen pitäisi olla) sivustolla oli vaikeuksia saada neljä muka 16 tukemia pelejä vaihtaa integroitu ja erillinen GPU mainostetaan. Säännöllinen ohjainpäivityksiä, puhumattakaan hieman enemmän testausta, voisi ratkaista asioita, mutta nyt NVIDIAn Optimus yksinkertaisesti jättää varjoonsa sen AMD vastine. Tsekkaa video tauon jälkeen ja älä unohda osuma lähde linkkiä kaikkia yksityiskohtia.

Jatka lukemista Vaihdettava graafisia ratkaisuja Duel se ulos, AMD päätyy näyttämään äijä


Vaihdettavat grafiikka ratkaisuja Duel se ulos, AMD päätyy näyttämään puupölkky alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 syyskuu 2011 01:13:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Anandtech | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar