onsdag den 21. september 2011

IRL: WildBlue satelliitti-internet, kansainväliset latautuu, vilkkuu tapa ja se ei ole keinoja tehdä työtä on iPad

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/21/irl-wildblue-satellite-internet-international-charging-a-flas/:

Tervetuloa IRL , jatkuva toiminto, jossa puhumme gadgetit, sovellukset ja leluja käytämme tosielämässä ja ottaa toisen tarkastella tuotteita, jotka jo saanut virallista tarkistusta hoitoon.




Se on ollut tornado kahden viikon istuu sisällä konseptiautojen, liottamalla yksityiskohtia PlayStation Vita ja tutustuminen Windows 8, ja nyt se kaikki ajetaan alas, olemme pääsemässä takaisin liiketoiminnan griping noin gadgets meillä jo on. Tällä viikolla Darren mekkoja alas satelliittiliikenteessä käytimme osuma viestit erämaassa, Tim vie hengähdystauon jälkeen vuoden jet-asetusta, Joseph harjoittaa vilkkuva viiru ja kuten Joe, no, sanotaan nyt vaikka häämatkalleen kanssa iPad on tullut äkillinen, tuottamatonta lopussa.

Jatka lukemista IRL: WildBlue satelliitti-internet, kansainväliset latautuu, vilkkuu tapa ja se ei ole keinoja tehdä työtä on iPad


IRL: WildBlue satelliitti-internet, kansainväliset latautuu, vilkkuu tapa ja se ei ole keinoja tehdä työtä on iPad alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 syyskuu 2011 13:06:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar