onsdag den 21. september 2011

Kanssa 4B SMS Tweets Jalostettu Kuukausittain, Twitter antaa käyttäjien nyt Jaa kuvia tekstin kautta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/dAkGbXDm4n8/:

photo

Ne meistä, jotka elävät maailmassa ylikansoitettu myös älypuhelimilla usein unohtaa, että on puhelimet hallitsevat tällä hetkellä maailmanlaajuisesti matkapuhelin markkinoilla. Vuonna nyökkäys kohti käyttäjää, joka ei iPhonessa tai androidien tai muu puhelin että pohjimmiltaan toimii mini tietokone, Twitter on nyt mahdollistaa sen käyttäjät voivat lähettää valokuvia VA tekstiviestillä.


Käyttäjät, jotka haluavat lähettää valokuvan Twitter tekstiviestillä voi vain ladata kuvan tekstiviestiin kuin he haluaisivat tehdä puhelimessa ja lähettää Twitteriin kuin he haluaisivat lähettää normaalin tekstiviestin Tweet - ja 404-04 Yhdysvalloissa, esimerkiksi . Valitettavasti ominaisuus ei vielä toimi DMS (ja ottaen huomioon joidenkin käyttäjien taipumus DM epäonnistuvat, ehkä se on hyvä asia).


SMS lataustoimintoa on nyt saatavilla Yhdysvalloissa AT & T, Verizon Wireless ja Cellular South, Isossa-Britanniassa on Vodafone, O2 ja Orange, Italiassa Vodafone, Kanadassa Rogers Communications, Bahrainissa on VIVA ja Brasiliassa TIM Brasilia .


Twitter muistuttaa meitä blogikirjoituksen, että yli 4 miljardia tekstiviestiä tweets lähetetään ja vastaanotetaan joka kuukausi ja SMS tweeting on saatavilla 80 maassa ja yhdeksällä eri kielellä. Se myös paljastaa, että se on edelleen lisätä ominaisuuksia, jotka parantavat SMS Twitter kokemusta kuin Fast Seuraa (jonka avulla voit vastaanottaa tekstiviestejä ilman Twitter-tili), tekstiviesti komennot ja edelleen operaattorin kattavuudesta.


Tämä on pieni uutinen viikko täynnä Facebookin ja Googlen grandstanding varma, mutta se on luultavasti paljon arvostavat miljoonien käyttäjien kanssa nyt parannetut toiminnot.













Yritys: Twitter

Kotisivu: twitter.com

Rahoitus: $ 1.16B



Twitter perustama Jack Dorsey, Biz Stone, ja Evan Williams maaliskuussa 2006 (käynnistettiin julkisesti heinäkuussa 2006), on sosiaalinen verkostoituminen ja mikro-blogging palvelun, jonka avulla käyttäjät voivat lähettää niiden uusimmat päivitykset. Päivitys on rajoitettu 140 merkkiä, ja voidaan lähettää kolmella tavalla: web-lomakkeen, tekstiviestin tai pikaviestin. Yhtiö on ollut kiireinen uusien ominaisuuksien lisäämiseen tuotetta kuten Gmail tuonti ja haku. He hiljattain käynnistänyt uuden sivuston osan "Tutki" ja ...










Ingen kommentarer:

Send en kommentar