onsdag den 21. september 2011

Yale demot NFC-asuntojen lukot, germaphobes iloita (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/20/yale-demos-nfc-enabled-residential-locks-germaphobes-rejoice-v/:


Assa Abloy on jo tuonut NFC-pohjaisen lukot tietyt Ruotsin hotellihuoneita , vaan yksi sen tytäryhtiöiden etsii nyt tuoda ne kotiovellesi, samoin. Aiemmin tässä kuussa Yale Lukot & Hardware paljastettiin mitä se toivoo ensimmäinen NFC-asuntojen lukko lyödä Yhdysvaltain markkinoilla. Tämän järjestelmän, kaikki sinun tarvitsee vain aalto älypuhelimeen edessä yksi Yalen n Real Living linja moottorikäyttöisten lukkoja, joka sitten avaa automaattisesti (niin kauan kuin olet saanut luvan tehdä niin). Demoed tänä vuonna CEDIA Expo, nämä uudistetut lukot ovat myös yhteensopivia joko Zigbee tai Z-Wave kotiin automaatioteknologiayhtymä ja tukea Assa Abloyn Mobile Keys ohjelmisto, jonka avulla käyttäjät voivat turvallisesti ladata kaikki heidän digitaaliset avaimet heidän puhelimia. Hinta ja saatavuus ovat edelleen epäselviä, mutta voit avata enemmän yksityiskohtia lyhyt esittelyvideo ja koko lehdistötiedote kariuduttua.

Jatkaa lukeneisuus Yale demot NFC-asuntojen lukot, germaphobes iloita (video)


Yale demot NFC-asuntojen lukot, germaphobes iloita (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 20 syyskuu 2011 20:30:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink CE Pro | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar