onsdag den 21. september 2011

LightSquared ehdottaa "yksinkertainen ja edullinen ratkaisu" siihen ärsyttävä GPS häiriöitä kysymys

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/21/lightsquared-proposes-simple-affordable-solution-to-that-pesk/:

Se ei ole ensimmäinen " ratkaisu ", joka LightSquared on ehdottanut GPS häiriöiden kysymystä, joka on mennyt sillä tavalla sen LTE verkon rakentuessa, mutta yhtiön nyt touting uusi "yksinkertainen ja edullinen ratkaisu" ongelmaan. Tämä ei varsinaisesti liity mitään muutoksia itse verkkoon, vaan muuttuu erittäin tarkka GPS-laite, jota puututaan. Tätä varten yhtiö on ilmoittanut, että se on allekirjoittanut sopimuksen Javad GNSS, jossa sanotaan, että se on pystyttävä suunnittelemaan uudelleen suodattimet ja lineaarinen vahvistimet käytetään olemassa olevia vastaanottimia ja tehdä niistä "täysin yhteensopiva LightSquared peppu 10 MHz taajuuksia." Mukaan Javad, muutokset eivät odotetaan kasvavan myyntihinta hiljattain jäsennetään laitteita kuluttajille, vaikka olisi luultavasti jonkin verran kustannuksia jälkiasentaa olemassa oleviin laitteisiin (ensimmäinen yksiköt testaukseen odotetaan olevan saatavilla ensi kuussa). Niin, se voi olla "yksinkertainen" ja "edullinen", mutta se ei tunnu se välttämättä "helppo" ratkaisu. LightSquared lehdistötiedote on tauon jälkeen.

Jatka lukemista LightSquared ehdottaa "yksinkertainen ja edullinen ratkaisu" siihen ärsyttävä GPS häiriöitä kysymys


LightSquared ehdottaa "yksinkertainen ja edullinen ratkaisu" siihen ärsyttävä GPS häiriöitä kysymys alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 syyskuu 2011 14:22:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar