onsdag den 21. september 2011

Twitter avaa valokuvien jakamiseen Tekstiviesti joidenkin harjoittajien

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/21/twitter-opens-up-photo-sharing-via-text-message-on-some-carriers/:


Emme tarkalleen puuttuu tapoja jakaa valokuvia viserrys näinä päivinä, mutta yksi keskeinen alue, joka on jättänyt jälkeensä on kunnianarvoisa tekstiviesti - joka on melko tärkeää miljoonille ihmisille, joilla ei ole älypuhelimissa. Vaikka tweets tekstin kautta on ollut mahdollista alusta lähtien, Twitter on vasta nyt avautunut mahdollisuus julkaista kuva tekstiviestillä. Tämä palvelu on saatavana vain joidenkin harjoittajien aluksi - AT & T, Verizon ja Cellular Etelä Yhdysvalloissa, Vodafone, O2 ja Orange Isossa-Britanniassa, ja Rogers Kanadassa sekä Vodafone Italia, VIVA Bahrain ja TIM Brasilia - mutta Twitter kertoo, että se pyrkii tuomaan ominaisuus lisää harjoittajille. Oikeastaan ​​lähettää valokuvan kautta teksti on yhtä helppoa kuin voit odottaa (vain liittää sen viestisi ja lähetä se sopiva maasi), mutta sinun on luonnollisesti oltava tietoisia kaikista lisämaksuja operaattori voi määrätä.

Twitter avaa valokuvien jakamiseen kautta tekstiviestin Jotkut lentoyhtiöt alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 syyskuu 2011 15:44:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Seuraava Web | lähde Twitter | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar