onsdag den 21. september 2011

Adoben käynnistää Flash Player 11, Air 3 tuo HD-videota ja 3D-pelejä kaikille

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/21/adobes-launching-flash-player-11-air-3-bringing-hd-video-and-3/:


Vaikka meillä on ollut pääsy Adoben Flash Player 11 beta muodossa kuukausia, yhtiö ilmoitti se vihdoinkin viralliset yhdessä Air 3, ensi kuussa. Joukossa monia uusia ominaisuuksia mukana ovat tuki nopeuttaa 2D-ja 3D-grafiikka väitti 1000 kertaa enemmän suorituskykyä kuin Flash Player 10 ja Air 2. Se riittää, jotta "console-laatu" pelaamista molempiin tietokoneisiin ja yhdistetty televisio ja mobiililaitteissa (Android, Ios, pelikirjan) ja pre-release versio Flash 11 (tuotanto vapauttaa voit ottaa mennä odotetaan " lähitulevaisuudessa "). Muita uusia vaihtoehtoja ovat avulla kehittäjät voivat paketti Air 3 sekä niiden apps yhdellä asentaa, HD videon laatu useilla eri alustoilla kuten iOS, DRM video vuokraus, 64-bittinen tuki ja enemmän. Tutustu Adoben piki kehittäjät lehdistötiedote ja demo videoita tauon jälkeen myös tarkastella osuma iPad peli Machinarium joka oli rakennettu sen työkaluja.

Jatka käsittelyssä Adoben käynnistää Flash Player 11, Air 3 tuo HD-videota ja 3D-pelejä kaikille


Adoben käynnistää Flash Player 11, Air 3 tuo HD-videota ja 3D-pelejä kaikille alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 syyskuu 2011 07:15:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar