torsdag den 21. juli 2011

Verizon Xperia Pelaa nyt myynnissä 100 dollaria, Crash Bandicoot pyörii juhla

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/20/verizons-xperia-play-now-on-sale-for-100-crash-bandicoot-spin/:


Getting PlayStation-sertifioitu pelaamista fix on juuri 50 prosenttia halvempi. Verizon leikkaa hinta Sony Ericsson Xperia Play puolessa verkkosivuillaan, myyntiä 100 dollaria kanssa sopimuksen vain neljä kuukautta sen jälkeen, kun vastassa avosylin. Hinnanalennus on seurausta Big Red: n "Takaisin kouluun"-kampanjassa, vaikka se on vaikea uskoa, tämä tulee ulos toinen pää myynti tahansa kalliimmiksi kuin tämä. Oliko tämä äkillinen vähennys tehdään käynnistämään hintasotaan AT & T nyt, että se esitteli mallia sen kokoonpano? Vai onko tämä viimeinen epätoivoinen yritys vahvistaa lattea myynti ennen Play on lopetettu? On vaikea sanoa - koska sen niukan valikoima PlayStation Suite otsikoita, emme voi kuvitella, että tuotteen lentävät pois hyllyiltä. Vielä viisi Jacksons on paljon järkevämpää kaikille, jotka vain täytyy olla The Sims 3 menee, eikö?

Verizon Xperia Pelaa nyt myynnissä 100 dollaria, Crash Bandicoot pyörii juhla alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 heinäkuu 2011 23:33:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink MobileTechReview | lähde Verizon Wireless | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar