torsdag den 21. juli 2011

MIT: n Backtalk projekti / taidenäyttely jälkiä näkymätön elämä hävittää vempaimia

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/20/mits-backtalk-project-art-exhibit-traces-the-unseen-life-of-d/:


Ennemmin tai myöhemmin, laite luet tätä on joko myydä, luovuttaa, kierrättää tai muutoin luovuttaa , ja jos olet erityisen nostalginen noin vanhoja vempaimia kuten meille, et todennäköisesti koskaan anna sitä paljon ajatellut. Mutta ei väliä miten päästä eroon siitä, että laite ei vain katoa päältä maan. Se, että ylimääräistä elämää joka sai ihmiset MIT: n SENSEable kaupungin Lab ajattelu, ja Backtalk hanke on, mitä he keksivät. Osa tutkimushankkeen ja osa taidenäyttely (nyt esillä Museum of Modern Art New York), vaivannäköön GPS paikannuslaitteita jäljittää missä asioita, kuten kännyköiden, paristot ja tulostimen värikasetit päätyä jälkeen heitetään pois - ja, Jos 40 netbook tietokoneissa, jotkut seuranta ohjelmistoja ja niiden sisäänrakennettu web, jossa tallennetut tiedot ja kuvat lähetettiin takaisin MIT säännöllisin väliajoin (uusien omistajien kanssa suostumusta, tietenkin). Joitakin tuloksia on nähtävissä video tauon jälkeen ja sivusto liittyy alla, mutta sinun täytyy tarkistaa näyttely ensikäden nähdä koko laajuudessaan havainnoistaan.

Jatka lukemista MIT: n Backtalk projekti / taidenäyttely jälkiä näkymätön elämä hävittää vempaimia


MIT: n Backtalk projekti / taidenäyttely jälkiä näkymätön elämä hävittää vempaimia alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 heinäkuu 2011 20:29:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Backtalk: SENSEable kaupungin Lab | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar