torsdag den 21. juli 2011

T-Mobilen uutta tietoa suunnitelmista: rajoitettu 3G/4G, rajoittamaton 2G

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/0rCWi0y7gcg/t-mobiles-new-data-plans-limited-3g4g-unlimited-2g.ars:


T-Mobile alkaa tarjota rajoittamaton data suunnitelmat alkavat 24. heinäkuuta yhtiö ilmoitti tänään. Uusien tietojen suunnitelmat voidaan rohkea yrittää erottaa T-Mobile AT & T ja Verizon, ehkä jopa heikentää yksi syy AT & T mainittiin haluavat ostaa pienempi harjoittaja: että T-Mobile ei yrittänyt tarpeeksi vaikeaa kilpailla. Kuitenkin T-Mobile sanoo, että "nopea" (lue: 3G ja HPSA +) tiedot ovat maksimissaan 2GB, 5GB tai 10GB kuukaudessa riippuen suunnitelma, joten vain tietojen hitaasti kuin 2G virtaa vapaasti.


AT & T teki lopun sen rajoittamaton data suunnitelmia viime vuonna, ja Verizon ilmoitti aikovansa tappaa täyttä suunnitelmista pois tältä kuussa. AT & T: n raportti sen halu ostaa T-Mobile, yhtiö totesi T-Mobile puuttui "eriytetty verkon asema", joilla on vain vähän tarjottavaa 3G-tai 4G spectrums muiden yritysten ei tarvinnut.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar