torsdag den 21. juli 2011

Vostu Goes On hyökkäyksen Zynga. Näin saat hyvän näköinen.

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Frwg6RZxC5w/:

Zynga osuma Brasilian pelaamista käynnistyksen Vostu kanssa massiivinen oikeusjuttu viime kuussa, jonka mukaan yritys oli kopiointi Zynga n pelejä niin läheisesti, että ne edes vahingossa mukana bugeja. Tänään, Vostu vastasi 368 kappaleen asiakirjan oman (sulautetut alla). Se pidempi versio Vostu n lehdistötiedotteessa heti oikeusjuttu nostettiin, joka kuihtuu "Tiedän että olet Mutta mitä Am I"


Vostu puolustus myös lukuisia esimerkkejä siitä, miten Zynga on kopioinut muita pelejä toistuvasti yli vuoden ajan. Yksi esimerkki - Zynga osoitti kuinka tiiviisti Vostu kopioida Cityville (katso ylhäältä kuva täällä ). Vostu sisältää kuvan heidän vastaus osoittaa, kuinka samanlaisia ​​Cityville näyttää kolme aiemmissa peleissä ei julkaista Zynga:



Vostu ehdottaa myös todellinen syy Zynga haastaa on epäonnistunut kumppanuus neuvotteluja ja Zynga kilpailuasemaa pyrkimyksiä Brasiliassa:



Zynga n petollisia väitteet ovat niiden perusta ilkeä vaivaa malign Vostu kilpaileville kanssa Zynga. Zynga on nähnyt Vostu tiiviisti mahdollisena kilpailijana vuosia, ja se edes keskusteltu strateginen suhde Vostu alkaa elokuussa 2010. Laukaisijoita Zynga n oikeusjutun tässä vaiheessa vastaan ​​Vostu on kolme: (1) Zynga liityttyä Brasiliaan, jossa se aikoo syrjäyttää Vostu johtava peliyhtiö sosiaalisissa verkoissa, (2) Vostu saapumista Facebookissa, jonka Zynga väittää sen yksinomainen turpeen ja (3) Zynga listautumisannin, jossa Zynga on kohdattava hyvää ja laillista kysymyksiä esteitä tulla Zynga markkina osoittamalla aikomuksestaan ​​purkaa kaikki mahdollinen kilpailija voi kohdata.



Zynga, joka on keskellä sen julkinen varasto tarjoaa, ei pysty vastaamaan paljon tai lainkaan Vostu. Tämä johtuu sitä, mitä kutsutaan hiljaista aikaa, ja kaikki PR missteps voi aiheuttaa viiveen IPO. Sanoisin tämä oli täydellinen ajoitus on Vostu, mutta Zynga valitsi ajoitus oikeusjuttu, ei Vostu.


Täynnä asiakirjoja ovat alla.


Huomaa myös - yhteistyössä neuvoa Vostu on Andrew siltoja Winston & Strawn, joka edustaa TechCrunch useita oikeudellisia kysymyksiä. Hän on erittäin hyvä, ja se on hyvä merkki Vostu. Luulen että hän on väärällä puolella tässä taistelussa, mutta. Zynga on tehnyt paljon kyseenalaisia ​​asioita aiemmin osalta kunnioittaen henkisen omaisuuden kilpailijoiden, mutta tässä tapauksessa, Vostu meni reilusti yli linja mielestäni.










Ingen kommentarer:

Send en kommentar