torsdag den 21. juli 2011

Motorola Droid 3 tarkastelua

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/21/motorola-droid-3-review/:





Kolmas erä trilogia on tyypillisesti antoisana. Empire Falls, Frodo tuhoaa rengas, Tuhkimo menee ajassa taaksepäin. (Okei, se venyttää.) Meidän päähenkilö tässä tarina on Droid 3, joka kantaa outo yhdennäköisyys sen isä ja isoisä - mutta Verizon lisäsi muutamia uusia komponentteja ja tehdä pieniä design tweaks vuonna yritetään parantaa yleistä kokemusta .



Ovatko nämä muutokset tarpeeksi pelastaa sarjan? Alkuperäinen Droid käynnistetty paljon fanfaari, laite, joka ohjaa Motorola takaisin tielle menestyksen jälkeisestä RAZR Hades. Se oli virkistävä kulta-kuormattuna muotoilu oozed eleganssia, top-of-the-line tiedot sen ajan, ja oli edelläkävijä, joka auttoi Usher Googlen mobiili OS uuteen aikakauteen. Jokainen uusi iteraatio on saanut vähemmän huomiota kuin ennen, kuitenkin ja Droid 3 kokenut tällaista hiljaista käynnistää että me räpytteli ja melkein ohi. Ei ole väliä, vaikka - niin kauan kuin puhelin voi puhua puolestaan, se ei tarvitse konfetti mukana se. Mutta onko kolmas kerta toinen viehätys varten Droid? Vai onko haudattu muita raskassarjalaisia ​​kuten Droid Bionic tai Samsung Galaxy S II Function ? Tule tauon jälkeen selvittää.




Jatka lukemista Motorola Droid 3 tarkastelua


Motorola Droid 3 tarkistaa alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 21 heinäkuu 2011 12:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar