torsdag den 21. juli 2011

Nokia Q2 2011: "selvä pettymys" tulokset haasteita todistaa "odotettua suurempi"

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/21/nokia-q2-2011-operating-profit-down-44-percent-since-q1-challe/:

Nokia Q2 2011: liikevoitto laski 44 prosenttia vuodesta Q1, haasteita todistaa "odotettua suurempi"

Nokia yhä vielä kunnolla sukeltaa sisään Windows Phone uima reikä, sinun täytyi tietää se tultaisiin toiseen ruma neljänneksen verran tuloksia. Ja se on. Yhtiö vain Lähetetty sen Q2 2011 numerot ja siellä selvä laskeva. Liikevoitot laskivat 44 prosenttia vuodesta Q1 , 391 miljoonaa euroa verrattuna 704, ja liikevaihto mobiililaitteet ovat laskeneet 23 prosenttia samana aikana - 20 prosenttia verrattuna Q2 viime vuonna. Toimitusjohtaja Stephen Elop aivan luonnollisesti yritti pyöriä tämä asia oikeaan suuntaan:


Haasteita vasten aikana meidän strateginen muutos ilmenee odotettua suurempi tavalla Q2 2011. Kuitenkin jopa neljänneksen, uskon tekomme vaikutusten lievittämiseksi nämä haasteet ovat alkaneet vaikuttaa myönteisesti taustalla terveyteen liiketoimintamme. Tärkeintä on, teemme parempia odotettua edistystä kohti strategisia tavoitteita.



Mutta hän ei voi kieltää ilmeistä, kutsuen tuloksia "selvä pettymys." Katse eteenpäin, Elop odottaa "kilpailupaineisiin jatkaa," mutta kertoo yhtiö on "selkeä strategia" parantaa asioita. Hän sanoo niille, jotka ovat nähneet yhtiön alussa Windows puhelinlaitteiden (oikeasti, kuka ei ole ) "hyvin optimistinen" heidän mahdollisuudet ja että ne käynnistävät tänä vuonna "sarjan keskittynyt tuotelanseerauksia. Erittäin kallis tuo , me kuulemme .

Nokia Q2 2011: "selvä pettymys" tulokset haasteita todistaa "odotettua suurempi" alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 21 heinäkuu 2011 06:52:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Nokia , (PDF) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar