torsdag den 21. juli 2011

GE: n uusi holografinen varastointi palovammoja 500GB levyjä nopeudella Blu-ray

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/20/ge-holographic-storage-burns-500gb-discs-at-the-speed-of-a-blu-r/:


Holografinen levy varastointi ei ole toiminut niin hyvin ja InPhase , mutta ihmiset on General Electric ovat vielä yrittää tehdä HVD työtä. Heidän uusin läpimurto, osoittanut pois tänään IEEE symposiumissa Havaijilla, on uusi mikro-holografinen materiaali, joka on 100x herkempi kuin edeltäjänsä ja ups tallennusnopeus kuin Blu-ray-levyjä. Kahden vuoden jälkeen näimme sen viime jotkut liioittelu on ilmeisesti kadonnut - no väitteet "kaksi-neljävuotta lähti Blu-ray" tällä kertaa - mutta manageri Peter Lorraine edelleen sitä mieltä, DVD-kokoinen levyt ovat tulevaisuuden arkistointia ja kuluttajien järjestelmiä. Se kiristyy kuvitella maailmassa, jossa FiOS ja Netflix streaming, mutta jos on koskaan toista levyä muodossa saatat olla etsimässä sitä juuri nyt.

Jatka lukemista GE: n uusi holografinen varastointi palovammoja 500GB levyjä nopeudella Blu-ray


GE: n uusi holografinen varastointi palovammoja 500GB levyjä nopeudella Blu-ray alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 heinäkuu 2011 22:38:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde GE Global Research | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar