torsdag den 21. juli 2011

Jack Dorsey pesu talon Twitter: 4 Päätuotesovelluksia Guys ovat poissa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/2L4bIP3ylyI/:

Breaking News ulos Twitter iltapäivällä, neljä keskeistä tuotepäälliköt on juuri anna mennä, olemme oppineet. Siirrä johti Jack Dorsey ja näkevät keskeinen tuote kaverit Kevin Cheng , Josh Elman ja kaksi muuta olemme vielä vahvista, jättää yhtiön.


Twitter suostu kommentoimaan mitään tiettyjä nimiä ja vain sanoa, että "jotkut ihmiset ovat jättäneet yhtiön ja arvostamme heidän panoksestaan". Mutta olemme itsenäisesti vahvistaneet, että molemmat Cheng ja Elman ovat kaksi niistä enää yhtiön kanssa. Molemmat kaverit ovat olleet elintärkeitä Twitter tuote parin viime vuoden aikana. Cheng, esimerkiksi oli näppäintä "New Twitter" projekti. Elman aiemmin Facebook.


Tämä siirto on sanottu olevan johdolla Dorsey kuin lopullinen toimenpide poistaa nämä edelleen tiiviisti sidoksissa vanhaan Evan Williams, Biz Stone, ja Jason Goldman järjestelmää. Nuo kolme, tietenkin, kaikki vasemmalle Twitter viime kuukausina ja juuri uudelleen käynnistetyn selvät käynnistettäessä hautomo missä Twitter on alunperin syntynyt.


Saavutettu, Cheng ja Elman sekä kieltäytyi kommentoimasta.


Update: Olemme nyt vahvistaneet, että Anamitra Banerji ( @ anamitra ) ja Jean-Paul Cozzatti ( @ jeanpaul) pyöristää pois nelikko PMS jotka ovat lähdössä.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar