torsdag den 21. juli 2011

Rogers kuuntelee, kuoppia tiedot lippikset, voit stream muutaman ylimääräisen Netflix elokuvia kuukaudessa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/21/rogers-listens-bumps-data-caps-lets-you-stream-a-few-extra-net/:

Rogers Data Caps

Rogers ei ole juuri tehnyt paljon faneja melko ankarat korkit sen kaapelimodeemiin palvelua. Mutta yhtiö haluaa sinun tietävän, se on kuullut teidän valituksia ja ei halua leikata sinua pois arvokasta, kaistanleveyttä vaativia Netflix puroihin. Siksi se nostaa rajoituksia sen kolme huipputason suunnitelmat myöhemmin tässä kuussa. Extreme tilaajat saavat kolahtaa päässä 80GB ja 100GB, Extreme Plus käyttäjiä 125GB ja 150GB, ja Ultimate asiakkaita 175GB ja 250GB. Yhtiö on myös tehostaa nopeuksilla, tiedät, joiden avulla voit tehdä tehokkaamman käytön että äskettäin esiin tiedot katto - mistä 15Mbps ja 24 Mbps varten Extreme ja 25Mbps ja 32Mbps Extreme Plus. On aina kiva nähdä yhtiö kuunnella asiakkaitaan, ja anna olla, data caps ei ollenkaan huonosti.

Jatka lukemista Rogers kuuntelee, kuoppia tiedot lippikset, voit stream muutaman ylimääräisen Netflix elokuvia kuukaudessa


Rogers kuuntelee, kuoppia tiedot lippikset, voit stream muutaman ylimääräisen Netflix elokuvia kuukauden alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 21 heinäkuu 2011 05:04:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Electronista | lähde Rogers | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar