søndag den 28. november 2010

Nokia lelut kontekstitietoisten älypuhelimen asetuksia vaihtaa, Jigsaw tarjoaa paremmat puitteet apps näin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/27/nokia-toys-with-context-aware-smartphone-settings-switch-jigsaw/:
Jos Intel prognosticated oikein , yhteydessä on tulevaisuus apps - laitteen erilaisia antureita määrittää, missä olet ja mitä teet, ja fiksu ohjelmat kai sieltä. Ongelmia syntyy kuitenkin, kun yrittää ajaa näitä kiihtyvyysmittarit, mikrofonit, radio antennit ja GPS satelliittiseurantalaitteet jatkuvasti akun keskimääräinen älypuhelimen ja mitkä raakadataa tarkoittaa, ja se jos ryhmä Dartmouth tutkijoiden (ja yhden Nokian tutkija) yrittävät kyseessä tueksi. Heillä kimppu algoritmeja kutsutaan Jigsaw iPhonen ja Symbian, joka väittää pystyä jatkuvasti kertomaan, mitä olet aina (myös kävely, juoksu, pyöräily tai ajo) missä laitat laitteen, ja vain ping anturit tarvittaessa sen mukaan, miten aktiivinen olet. (Myötä-ja vastoinkäymisissä, Jigsaw myös väistää yksityisyyttä koskevat's Intelin pilvi-pohjainen API saattaa herättää tallentamalla kaikki tiedot puhelimeen.)

Tietenkin meillä on ollut hyvin perusversio kontekstitietoisten toiminnallisuus vuosia vähän Android app. kutsutaan Kieliversio - joka muuttaa älypuhelimen asetuksia erityisissä olosuhteissa voit määrittää (GPS-koordinaatit, WiFi paikoissa, akku ja enemmän ) ja se vain niin, että Espoon tekee paljon sama app. kutsutaan Nokia tilanteissa. Tällä hetkellä kokeiluasteella, Tilanteita on pitkä tapoja pois mahdollisuuksia kehysten kuten Jigsaw, mutta täällä ei tarvitse odottaa - voit ladata beeta Symbian ^ 3, S60 5th Edition ja S60 3,2 meidän lähteellä Linkit viipymättä.

Nokia lelut kontekstitietoisten älypuhelimen asetuksia vaihtaa, Jigsaw tarjoaa paremmat puitteet apps kuten tämä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 marraskuu 2010 23:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink New Scientist | lähde Nokia (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar