søndag den 28. november 2010

Darwinin OP humanoidi paljasti, valmiina avoimen lähdekoodin sinun robotiikka ohjelma

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/28/darwin-op-humanoid-revealed-ready-to-open-source-your-robotics/:
Seuraava versio RoboCup tunnettu Darwin botti on noin valmis antamaan Nao käyttää sen rahan. Uusi Darwinin OP päässä Robotis ja Virginia Techin RoMeLa (jota johti Dr. Dennis Hong, joka liittyi meitä Engadget Show aiemmin tänä vuonna) on juuri maa, ja ensimmäiset kuvat valmiista juttu on alkanut kiertää. Vaikka bot on suunniteltu toimimaan, antureita ja servot sopii kalliimpiin robotiikan, pääpaino suunnittelu on avoimen lähdekoodin ja modulaarisen rakenteen laitteiston ja ohjelmiston. Bot voidaan ostaa tuotteen Robotis, mutta CAD-tiedostot ovat julkisesti saatavilla, ja sen muoviosat voidaan valmistaa loppukäyttäjä säästää rahaa (sinun on 3D-tulostin, eikö?). Huhun robotti vähittäiskaupan noin 8000 dollaria, noin puoli kustannuksista sen suljetun lähdekoodin Nao kilpailua. Koko paljastaa, että robotti on erääntyneet IEEE-RAS kansainvälisen konferenssin Humanoid Robotit pari viikkoa nyt.

Darwinin OP humanoidi paljasti, valmiina avoimen lähdekoodin voit robotiikka ohjelman alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 28 marraskuu 2010 10:10:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Muovi Pals | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar