søndag den 28. november 2010

Tokyoflash tuo RPM LED rannekello ajatuksesta totta (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/27/tokyoflash-brings-rpm-led-wristwatch-concept-to-reality-video/:
Tokyoflash , levittäjä kaiken mahtava kun kelloja on juuri paljastettiin uusin tulokas. Jos olet kotkan silmät lajike, olet luultavasti sen bongasin juuri oikealle (tai tauon jälkeen videona). Eroa mies ja useimmat kellojen täältä on melko yksinkertainen: RPM LED katsella alkoi tuuletin tehdä. Yli kuukauden Yhtiö otti tämän suuren ajatuksen ja teki siitä totta, nyt tarjoaa sitä kenenkään kanssa enemmän rahaa kuin järkeä. Toiminta on semi-simple - sisärengas osoittaa tunti, kun taas ulkorengas näkyy minuuttia. Siellä ryhmä viiden LED huipulla että edelleen selittää jälkimmäisen ja olemme kuulemistilaisuudessa bändi itse työntää ÄO käyttäjän korkeampi 12-15 pistettä. Vaikka vahvistanut noudatettu paneelin hullujen tiedemiesten, vielä sanoa, että ei kannata 208,42 dollaria lähtöhinta, mutta olet ilmeisesti vapaasti eri mieltä kiivaasti.

Jatka käsittelyssä Tokyoflash tuo RPM LED rannekello ajatuksesta totta (video)

Tokyoflash tuo RPM LED rannekello ajatuksesta totta (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 marraskuu 2010 17:56:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Tokyoflash (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar