søndag den 28. november 2010

Osramin uusien LED-paketti 50 prosenttia kirkkaampi, lupaa kamerakännykällä aaltoja, jotka imevät 50 prosenttia vähemmän

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/28/osrams-new-led-package-50-percent-brighter-promises-cameraphon/:
Näetkö nuo hymyilevät twentysomethings siellä? Se, ihmiset, on sellainen onni, että voidaan saavuttaa 150 loistava lux LED intensiteettiä. Onneksi Siemens tytäryhtiö Osram Opto Semiconductors on pakattu uuden LED siru, joka pystyy laittanut tällaisen vaikuttavia lukuja, väitti 50 prosenttia kirkkaampi kuin edeltäjänsä - ja se tekee pystyy tasaisesti valaisevan 90-senttinen alue kaukaa yhden metrin päässä. Kamerakännykällä salamat ilmeinen hakemuksen, mutta taskussa projektorit Toinen ilmeinen hyväntekijä - se on lähes mahdotonta Eke tarpeeksi valoa ulos 'em, ja tämän pitäisi auttaa. Ei ole selvää, onko kirkkaamman tasku projektori olisi sama positiivinen vaikutus käytös joukko tyylikkäitä nuoria, vaikka - siitä lisää tilanteen saamme sen.

Osramin uusien LED-paketti 50 prosenttia kirkkaampi, lupaa kamerakännykällä aaltoja, jotka imevät 50 prosenttia vähemmän perin ilmestynyt Engadget Sun, 28 marraskuu 2010 02:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde PhysOrg | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar