søndag den 28. november 2010

Peter Jackson NAb kolmekymmentä RED EPIC kameroita elokuva Hobitti, houkuttelevat teitä puhaltaa säästöjä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/28/peter-jackson-nabs-thirty-red-epic-cameras-to-film-the-hobbit-t/:
Olemme edelleen hieman bummed että Peter Jackson koskaan tehnyt Halo , mutta tämä pitäisi paikata asioita ylös hitusen - Lord of the Rings johtaja elokuva Hobitti 3D kokonaan kolmellakymmenellä käsin työstetty RED EPIC kamerat alkaa ensi vuoden alussa. Se uutiset suoraan RED perustaja Jim Jannard, mutta ei siinä vielä kaikki, sillä rajoitettu määrä ennen tuotannon EPIC paketteja on saatavilla varhaisessa vaiheessa samoin. 58.000 dollaria ostaa teidän syvälle pussitettu orastava johtaja koneistettu EPIC-M elin, titaani PL asentaa, Bomb etsin ja 5-tuumainen LCD-kosketusnäyttö, REDmote, neljän pakkaus akut, laturi ja solid-state-varastointi-moduuli, jossa on neljä pakkaus 128GB SSD. Jannard odottaa käsin koota, että ensimmäinen erä 5K kuvantamislaitteet joulukuussa tai tammikuussa, alkaa todellinen kokoonpanolinjat kuukausi sen jälkeen, ja toivottavasti ovat laaja saatavuus on NAB huhtikuussa, mutta hän ei tee mitään lupauksia siellä. Siitä RED rullaa . PR tauon jälkeen.

[Kiitos, Patrick]

Jatka käsittelyssä Peter Jackson NAb kolmekymmentä RED EPIC kameroita elokuva Hobitti, houkuttelevat teitä puhaltaa säästöjä

Peter Jackson NAb kolmekymmentä RED EPIC kameroita elokuva Hobitti, houkuttelevat teitä puhaltaa säästöjä perin ilmestynyt Engadget Sun, 28 marraskuu 2010 11:55:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde REDUSER.net (1) , (2) , (3) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar