mandag den 6. juni 2011

Panasonic GF3 vakoileekin Micro Four Thirds harrastajia YouTube vid?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/06/panasonic-gf3-spied-by-micro-four-thirds-enthusiasts-in-youtube/:

Panasonic GF3?

Ihmiset on 4 / 3 Huhuja uskovat huomasi Panasonic seuraaja kompakti Micro Four Thirds GF2 - osuvasti nimetty GF3. Sivuston kotkansilmäinen kamera fiends huomannut tuntematon Digikamera on promo video (koska poistettu YouTubesta), että urheilu vaihdettavien objektiivien ja on pienempi kuin DSLR. Suunnittelu kamera on hieman samanlainen GF2, vaikka se urheilu selvemmin marssia ja enemmän modernin ilmeen. Huhut ovat ehdottaneet, että GF3 menettäisi salamakenkä, johon tämä kiiltävä valkoinen mysteeri laite selvästi puuttuvat, ja lainaa 16 megapikselin kuvakenno päässä G3 . Odottaessasi Panasonic ilmoittaa sen pienen uuden harrastajan ampuja, jonka odotetaan tapahtuvan 13. kesäkuuta, nauttia toisen parin kuvia tauon jälkeen.

Jatkaa lukeneisuus Panasonic GF3 vakoileekin Micro Four Thirds harrastajia YouTube vid?


Panasonic GF3 vakoileekin Micro Four Thirds harrastajia YouTube vid? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 kesäkuu 2011 11:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde 4 / 3 huhut , Mu-43.com | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar