mandag den 6. juni 2011

Visualisoidaan: Acer Iconia Tab A500 on "parempi valinta" kuin iPad

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/05/visualized-acers-iconia-tab-a500-is-a-better-choice-than-the/:


Olimme tekemällä läpi Taipein ylevä metro järjestelmä tällä viikolla , ja mitä näemme puolella portaikkoon? Miksi se oli kokoelma iPad kuvia, mutta sen sijaan Apple rahoittama mainos, tämä oli Acerin alulle vähän spec sheet roskakoriin puhua. Kuvatekstit alla kuvia lukea, jotta: "no avoin käyttöjärjestelmä, ei korkean resoluution näyttö, ei Dolby Surround Sound, ei Flash, no microSD, ei USB-porttiin. Miksi haluat valita tämän tyyppisen tablet?" Gracing Vastakkaisella seinällä oli tablet että valittu "kyllä" laatikot kaikki ne asiat, Acer oma Iconia Tab A500 . Ehkä kerran Acer keksii vastauksen omaan kysymykseesi, se voi pysäyttää uudistamalla itse ja palata työn paloittelu iPad markkinaosuus alas koko . Tutustu koko mainoksen Alla olevassa galleriassa.


Visualisoidaan: Acer Iconia Tab A500 on "parempi valinta" kuin iPad perin ilmestynyt Engadget Sun, 05 kesäkuu 2011 18:52:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar