mandag den 6. juni 2011

Inhabitat viikko Green: hybridi vety ilmatyynyaluksen amfibinen jäätelöä, ja läpinäkyvä aurinko kosketusnäyttö kannettavan unelmia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/05/inhabitats-week-in-green-hybrid-hydrogen-hovercraft-amphibiou/:

Joka viikko ystävämme Inhabitat kertaus viikon mielenkiintoisimmat vihreä kehityksen ja puhtaan teknologian uutisia meille - se viikko Green.






Aurinkoenergia ahdettu meidän sähköverkkoa ja gadgetit tällä viikolla Inhabitat esiteltiin kuuma aurinko kannettava asettaa avoimella tapaus, joka mahdollistaa auringonvalon paistaa suoraan läpi. Näimme myös joukko japanilaisten insinöörien ampua kuun suunnitelmia Kuun aurinkosähkö kasvi , kun taas takaisin maan päällä Soulissa virallisesti käynnisti maailman ensimmäisen aurinkoenergialla kelluva saari . Tutkijat myös käyttää auringonvaloa luoda täydellinen kuppi Joe Helios 4 aurinko kahvi roaster, ja nyt sää on vihdoin lämpenee emme voi auttaa, mutta jaa sexy auringon bikini - joka juuri tuli markkinoille!



Muita uutisia, vihreä kuljetus lähti tällä viikolla Volkswagen julkisti hybridi vety-sähkö ilmatyynyaluksella ja maailman ensimmäinen kahtalaisesta jäätelöä kuorma heittää ankkurin Thames. Samaan aikaan uusi Mini Electric Humvee nähtiin vain muutaman korttelin päässä Lontoon yliopiston opiskelijat Adelaiden paljastettiin hullu sähköinen di-pyörän auton , ja ryhmä tiedemiehiä julkistivat tänään suunnitelmansa sato Helium-3: Uranus auttaa kuljettamaan tähtienvälisen matka. Enerkam otti ison askeleen kohti muuttaa yhdyskuntajätteen polttoainetta turvaamalla 60.000.000 dollaria investointi , ja otimme sinut ratsastaa 14 maailman upeimmat metroissa .



Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, tällä viikolla virallisesti julkistanut 40 upeaa finalistia meidän Bright Ideas Lighting Design Competition - siitä upea geometrinen kattokruunu tehty leikkaus ja taitettu Tetra Paks on elävä LED-valo , joka kaksinkertaistaa kuin terraarioon ja loistava lamppu tehty rikki tehosekoitin . Olimme myös järkyttynyt kuullessani Maailman terveysjärjestö WHO ilmoittaa, että matkapuhelimet voivat aiheuttaa syöpää , joten pyöristettynä 5 tapoja suojautua kännykän säteilylle. Lopuksi esiteltiin s

Ingen kommentarer:

Send en kommentar