mandag den 6. juni 2011

ComScore: Android kasvaa suuremmaksi kuin koskaan keskuudessa USA tilaajat, Apple vähättelee RIM

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/06/comscore-android-grows-larger-than-ever-among-us-subscribers-a/:


Uusin ComScore tulokset viimeisellä neljänneksellä ovat, ja USA mobiililaitteen sodat olivat kuumempi kuin koskaan 13% enemmän ihmisiä ilmoitti omistaa älypuhelin. Google vallannut useimpien käyttäjien alueella Android kiipeily hieman yli viisi prosenttia (nyt yhteensä 36,4%) ja silti väittää ensimmäinen mobiiliohjelmistojen alustoille. Applen IOS hävittäjä tuli toiseksi (26%) johtuu osittain RIM: n SS BlackBerry OS upposi noin viisi prosenttia (nyt 25,7%) vaatia Kolmanneksi, vaikka Microsoft ja HP / Palm täydensivät joukko kamppailee pysyä taistella vielä alhaisempi yksinumeroisen tulokset. OEM-alueella Samsung väittää ensiksi vielä kerran (vaikka se laski hieman 24,5%), LG ja Motorola laskuun toisella ja kolmannella osalta, jokainen pitää sen paikka edellisen neljänneksen. Kahtena viime paikkaa, Apple taas löi RIM joiden laitteet tuskin pudonnut puoleen prosenttiin, mutta niin kerro hieman kasvua iDevices siepata jopa neljäs. Lähde linkkiä odottaa napsautuksia, jos haluat koko taistelun tilastot.

ComScore: Android kasvaa suuremmaksi kuin koskaan keskuudessa USA tilaajat, Apple vähättelee RIM perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 kesäkuu 2011 04:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink PhoneArena | lähde ComScore | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar