mandag den 6. juni 2011

Weird Science tykkää sen mehiläiset sekoitetaan, ei ravistella

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/MlVj508WfjI/weird-science-likes-its-bees-stirred-not-shaken.ars:



Mehiläiset masentuvat kun ravistellaan, ei sekoitettuna: Meillä ihmisillä voi olla pessimistinen paljon, nähdä pahin asioita kun me masentuvat. Mutta näyttää siltä, ​​tämä ongelma ei rajoitu ihmisiin, nisäkkäät ja linnut osoittavat myös negatiivinen harhojen heidän kognitiivisia prosesseja, kun he edellyttää pitkäaikaista stressiä. Nyt voimme kiinteä lintuja ja mehiläisiä yhdessä , mukaan joukkue Newcastle University. Miten masentaa mehiläinen? Ravista voimakkaasti! "Näytämme ensimmäistä kertaa, että levoton mehiläiset ovat todennäköisesti luokitella epäselvä ärsykkeisiin ennustanut rangaistus" laatijoiden mukaan. Tasot eri välittäjäaineiden myös alennettu mehiläisiä. Tekijät saattavat olla Ylikuormittava vähän, kun he väittävät, että tulokset viittaavat siihen, "että mehiläisillä voidaan katsoa esiintyneen tunteita", vaikka.


Mies lentää tietää jos he parittelun kanssa neitsyt, ja säätää niiden huudahtaa vastaavasti: Nainen kärpäset ovat irrallisia, ja urokset korvata lastaus heidän huudahtaa valkuaista, jotka manipuloivat naisia ​​"lisääntymiskäyttäytymisestään. Pelottava osa: koiraat voivat kertoa, onko nainen oli astutettu ennen, ja säätää niiden huudahtaa vastaavasti . Jos nainen on neitsyt, mies pumput hänen täynnä proteiinia, joka lisää merkittävästi hänen munantuotantoa. Jos hän on jo astutettu, mies ei välitä.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar