mandag den 6. juni 2011

Kno tuo oppikirjoja iPad, miljoonat lapset nyt pelko saada Apple tablet jouluksi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/05/kno-brings-textbooks-to-ipad-millions-of-children-now-dread-get/:


Tiedätte vanhan sanonnan, eikö? Jos et voi voittaa heitä, lisenssi designisi kolmannen osapuolen valmistajat ja kehittää app. teidän kilpailija laitteistosta. Kno n kahden näytön tablet oli melko kova tie, koska sen debyyttinsä viime kesänä. Koulutuksen laitteen piinasivat merenkulun viiveet ja alhainen ennakkoon numerot, ja tämän vuoden helmikuussa, yhtiö tehokkaasti heitti laitteisto pyyhe. Muutamaa kuukautta myöhemmin, Intel plunked alas nippu rahaa, jotta Kno unelmat voivat elää edelleen malleja muiden valmistajien. Yhtiön ohjelmisto suunnitelmia on tulossa totta nyt samoin, ja vapauttamaan Oppikirjat, joka tuo noin 70000 diskontattu koulutuksen nimikkeitä iPad. Vapaa app avulla opiskelijat lukemaan ja järjestää tekstiä, kiinnittää merkintöjä, ja kommunikoida tutkimuksen kanssa, joka tarjoaa uusia luovia tapoja siirtää muistiinpanoja luokassa. Lehdistötiedote tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Kno tuo oppikirjoja iPad, miljoonat lapset nyt pelko saada Apple tablet jouluksi


Kno tuo oppikirjoja iPad, miljoonat lapset nyt pelko saada Apple tablet joulua alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 05 kesäkuu 2011 20:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink TechCrunch | lähde iTunes | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar