onsdag den 26. januar 2011

Hack tuo USB kytkettynä HTC Windows Phone 7 laitteita, Dell Paikka Pro

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/26/hack-brings-usb-tethering-to-htc-windows-phone-7-devices-dell-v/:
Läpileikkaava takaisin ja edelleen ympäröivä Windows Phone 7 kytkettynä kaksi uutta hakata, yksi on huomattavasti helpompaa kuin muissa täytäntöönpanemiseksi. Kun löytää vaihtoehto Samsungin Focus ja Omnia 7 viime vuoden lopulla, suunnittelu mielissä haltuunsa xda-kehittäjät ovat nyt paljastunut menetelmä mahdollistaa USB Internet-jako HTC: n osata muutama sana Windows Phone 7 puhelimia. Valitettavasti sinun täytyy avata laitteen lukituksen ennen tämän toimii, mutta asia on varmasti erilainen Dellin Paikka Pro . Sillä, että yksi, sinun tarvitsee vain muuttaa. INF-tiedosto - ei avata tarvita. Hit linkeistä pirullinen tiedot ja yritä perustaa P2P tilalla käyttää puhelinta 3G-yhteys. Kuulemme harjoittajia mikään kovin ihastunut että uhkarohkeutta.

[Kiitos, Lake]

Hack tuo USB kytkettynä HTC Windows Phone 7 laitteita, Dell Paikka Pro perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 tammikuu 2011 15:05:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Mobile Tech World (1) , (2) | lähde Matkapuhelinfoorumi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar