onsdag den 26. januar 2011

Android 3.0 Honeycomb esikatsella emulaattori käytännön

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/26/android-3-0-honeycomb-preview-emulator-hands-on/:
Siksi olemme juuri asentanut Googlen ensimmäiseksi julkiseksi esikatsella sen tabletin keskittyneitä Android 3.0 Honeycomb käyttöjärjestelmä , varhainen rakentaa alustan SDK että ominaisuudet "kuin lopullinen koodi ja API, se on ensisijaisesti tarkoitettu kehittäjille, jotka haluavat saada etumatka tehdessään tabletti app unelmista totta, mutta luonnollisesti meidän piti asentaa ja ottaa sen koeajolle itse. Tässä ovat nopeita huomioita:
  • Kuten Android SDK emulaattorit ennen , Honeycomb on erittäin hidas - lähes siihen pisteeseen hyödyttömyyden tässä tapauksessa. Annamme heille Mulligan, koska tämä on esikatselu rakentaa, mutta vakavasti, emme suosittele asennat tämän ellet nauti vetämällä hiukset pois.
  • Ei näyttäisi olevan jonkinlainen suunta vika, joka estää meitä menemästä maisema, joka on mitä halusimme. Anteeksi siitä! Olemme ampui video sivuttain ja kääntää kaikki meidän kuvat, jos pystymme se rikki tai uudempi rakentaminen on julkaissut kanssa suunta oikein toimi, me päivittää.
  • Selain näyttää hyvältä - erityisesti käyttöliittymään, joka aikoo tehdä työpöydälle selaimen käyttäjät tuntevat olonsa kotoisaksi ehkä enemmän kuin mikään muu tabletti selaaminen mennessä. Kuten muun emulaattori, se oli liian hidas todella käyttää - ja se piti kaatuu meitä - mutta emme kaivaa näyttää.
  • Järjestelmä lisääminen ja hallitseminen vekottimet on ilo käyttää - se tekee koko työpöydän pääsee yhden ruudun, ja pidämme paljon tietoja voit esikatsella kunkin widgetin ennen kuin päättää käyttää sitä, ja jos se sijoitettaisiin.
  • Yleensä ikkuna-animaatioita ja näytön siirtymiä näyttää siistiltä, mutta yksikään ei ollut tasainen tai tarpeeksi nopea emulaattori tietää varmasti. Tuomariston edelleen, kunnes tämä pääsee nopeammin tai käytämme Honeycomb todellisiin tablettia.
  • Emme ole rakastunut himmeä, litistynyt segmentoitu näyttää, että Google käyttää ajaksi oikeassa alakulmassa, emme toivoen siellä on runsaasti vaihtoehtoisia fontteja saatavilla.
Koska emulaattori ei anna "Google kokemus" rakentaa pääsy Android Market, Gmail, tai muu "merkkituotteita" Google-sovellukset, emme pysty syvänmeren sukellus, miten reaalimaailman sovelluksia ovat menossa katsomaan alusta - mutta onnea, Motorolan Xoom olisi kuljettava muutaman viikon kuluessa. Sillä välin, tutustu video tauon jälkeen!

Jatka käsittelyssä Android 3.0 Honeycomb esikatsella emulaattori käytännön

Android 3.0 Honeycomb esikatsella emulaattori käytännön perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 tammikuu 2011 16:56:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar