onsdag den 26. januar 2011

Microsoft: "yli 2 miljoonaa" Windows Phone 7 lisenssejä myydään valmistajille toistaiseksi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/26/microsoft-over-2-million-windows-phone-7-licenses-sold-to-man/:
Microsoft juuri laskenut muutaman herkkupaloja tietoa meistä koskevat Windows Phone 7: n suorituskykyä markkinoilla toistaiseksi. Tässä mitä meillä:
  • "Varhainen tutkimus", sanoo 93 prosenttia WP7 asiakkaat ovat "tyytyväisiä" ja 90 prosenttia suosittelisi alustan muille. Emme tiedä yksityiskohtia tutkimusta, vaikka - asiakkaiden määrä vastanneista, aikataulu, jne..
  • Keskimäärin 100 uutta apps Marketplace päivässä, ja yli 6500 yhteensä ovat nyt käytettävissä.
  • Tärkeintä on, "yli 2 miljoonaa" lisenssejä on myyty OEM ympäri maailmaa.
Mitä tämä kertoo meille? No, let's get hyssytellään pois tieltä: iPhone 4 myi 3 miljoonaa kappaletta vuonna vajaa kuukausi sen käynnistämisen jälkeen, joten Microsoft on selvästi tilaa kiinni - mutta se ole mikään yllätys meille, analyytikot, tai Microsoft itse. Lisäksi myynti lisenssin OEM ei ole sama kuin myynti puhelimen asiakkaalle, koska monet näistä valmistettujen laitteiden istuvat hyllyille, on epäselvää, kuinka monta WP7 laitteet ovat itse asiassa käyttäjien taskuihin juuri nyt, mutta määrä on varmasti pienempi kuin "yli 2 miljoonaa euroa."

Microsoftin tulos puhelu on huomenna jossa odotamme saada tarkemmin alustan suorituskykyä, mutta yhtiö sanoo tänään, että se näkee monia syitä olla "nouseva noin perusta pitkän aikavälin menestyksen" täällä - ja se, että ne yksinkertaisesti ei ole varaa epäonnistua mobiilipelien, toivottavasti he ovat oikeassa.

Microsoft: "yli 2 miljoonaa" Windows Phone 7 lisenssejä myydään valmistajille toistaiseksi perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 tammikuu 2011 13:30:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar