onsdag den 26. januar 2011

Samsung Galaxy Ace, Galaxy Fit, Galaxy Gio ja Galaxy mini Täytä Android maailmankaikkeus

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/26/samsung-galaxy-ace-galaxy-fit-galaxy-gio-and-galaxy-mini-fill/:
Samsungin päätti, että 10 miljoonaa Galaxy S laitteet vain eivät riitä meille, niin se valuu alas tuotemerkin Android OS ja TouchWiz UI johonkin edullisempi muodossa tekijät. Kentät ovat vasemmalta oikealle, Galaxy Ace on 3,5-incher että lähimmin S patriarkka, vaikka se tekee tehdä 800MHz prosessori ja HVGA näytön resoluutio. Sanotaan olevan saatavilla välittömästi Venäjällä, jota seuraa Euroopassa, Intiassa ja Kiinassa pian. Fit vie meidät pienempi spec alueelle, jossa 3,3 tuuman QVGA-näyttö ja 600MHz nopeus, mutta Gio pakkauksissa vieläkin pienempi näyttö, mutta nostaa resoluutio takaisin jopa HVGA. Galaxy mini on mennä alas niin räikeä LG Optimus T KIRF, jotka saattavat olla sen ainoa merkittävä piirre, koska 3,1 tuuman QVGA-näyttö ja 600MHz ominaisuuksia. Kaikki kolme kohdistuvat samat alueet kuin Ace, eli USA todennäköisesti säästynyt edullliselta Android päähänpisto.

Jatka käsittelyssä Samsung Galaxy Ace, Galaxy Fit, Galaxy Gio ja Galaxy mini Täytä Android maailmankaikkeus

Samsung Galaxy Ace, Galaxy Fit, Galaxy Gio ja Galaxy mini Täytä Android maailmankaikkeuden alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 tammikuu 2011 03:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Pocketnow | lähde Korea se kertaa , TechConnect | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar