onsdag den 26. januar 2011

Kongregate tekee riemuisa palata Android Market muutaman hienosäädön

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/25/kongregate-makes-triumphant-return-to-android-market-after-a-few/:
Kun Googlen epätyypillisiä (ja nopeaa) toimintaa vastaan Flash-peli selvitystoimiston Kongregate kun sen Android app. avattiin muutama päivä sitten, ei ollut selvää, mitä oli menossa tapahtumaan saada se takaisin Market - mutta he antavat Se ampui tänään tekemällä muutamia keskeisiä parannuksia ja julkaisemalla. Selkeimmin versio 1.1 ei enää kaatopaikoille flash-pelejä, voit ladata SD varastointia, vaan puhelimen selaimen välimuistiin käytetään aivan kuten kaikki muut sivuilla käyt, mikä näyttää olevan lopullinen askel kohti annetaan app vähemmän " App Store "tuntuu - juuri asia, että Googlen huolissaan. Meidän täytyy odottaa ja katsoa, onko tämä pentu jää käyttöön ... mutta nyt, voit napata sen markkinoilta.

Kongregate tekee riemuisa palata Android Market muutaman hienosäädön perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 tammikuu 2011 19:16:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Joystiq | lähde AndroLib | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar