onsdag den 26. januar 2011

Nokia puheenjohtaja halusi Vanjoki ja toimitusjohtaja amerikkalaisille sijoittajille pakotti hänet hakemaan Elop?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/26/nokia-chairman-wanted-vanjoki-for-ceo-american-investors-forced/:
Me rakastamme meidän joidenkin yritysjohtajien juonittelua, ja on joitakin juonittelua huipputasolla selviämässä Suomi tänään: Nokia puheenjohtaja Jorma Ollila vaatii nyt, että hän oli halunnut suorasanainen Anssi Vanjoki tehostaa, mutta oli sen sijaan pakko hyväksyä Microsoftin johtoon Stephen Elop kun Olli-Pekka Kallasvuon seuraajaksi johtaa piiritetty yhtiön ryhmä amerikkalaisia sijoittajia, jotka vaativat toimitusjohtajalle vasemmalla puolella Atlanttia. Miten "pakko" tarkalleen? Ollila sanoo, että hän oli kertonut, että hän olis syrjäytettiin itsensä, jos hän ei heittänyt hänen arvovaltansa Elop, joka - kuten IntoMobile huomauttaa - on vähän oudolta, että Ollila itse lähtee ensi vuonna. Kaiken kaikkiaan, jotain tuntuu hämärä täällä, se on mahdollista, että Ollila on yksinkertaisesti yrittää pelastaa kasvonsa suomalaisten kanssa (ja / tai Vanjoki itse), kun hän valmistautuu lähtemään Nokia ... tai se on mahdollista, että laumoista häijy amerikkalaiset iholle pelissä yhdessä kiristetty varapuheenjohtaja tarttuu. Joko niin, Elop näyttää siivous talon valossa Symbian liikkua , joten se tulee olemaan mielenkiintoista nähdä, onko hän voi ohjata aluksen takaisin kurssin täällä vuonna 2011.

Nokia puheenjohtaja halusi Vanjoki ja toimitusjohtaja amerikkalaisille sijoittajille pakotti hänet hakemaan Elop? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 tammikuu 2011 11:43:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink IntoMobile | lähde Kauppalehti.fi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar