onsdag den 26. januar 2011

BGR: BlackBerry playbook mahdollisesti käyttää Android n Dalvik virtuaalikone, voi suorittaa Android sovellukset

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/26/bgr-blackberry-playbook-to-possibly-use-androids-dalvik-virtua/:
RIM: n on hyping AIR apps ja verkkosovelluksia varten playbook jo jonkin aikaa, mutta siellä on mahdollisuus paljon suurempi asiat ovat teoksia: BGR sanoo yhtiö haluaa lisätä Java-yhteensopivuus vanhojen BlackBerry apps, ja että muiden vaihtoehtojen se harkitsee käyttäen Dalvik virtuaalikoneen löytyy Android sinne. Se tekee paljon järkeä - Dalvik on yksi maailman kehittyneimmistä Java (ish) virtuaalikoneita siellä, ja se on avointa lähdekoodia, joten RIM voisi mahdollisesti ottaa sen ja muokata sitä toimimaan nykyisten BlackBerry-sovellukset, jotka on rakennettu Java. Clever, fiksu.

Mutta ei siinä kaikki: BGR menee spekuloida, että käyttämällä Dalvik mahdollistaa myös playbook ja tulevaisuudessa QNX laitteet suoraan ylös ajaa säännöllisesti Android-sovellukset, mikä on tietenkin paljon suurempi paljon kuin vain käyttämällä samaa virtuaalikoneen. Täsmälleen miten tai miksi BGR on tehdä, että hyppy on epäselvä, koska käynnissä Android-sovellukset playbook vaatisi siirrettävyyttä paljon enemmän kuin vain Dalvik, mutta se on siellä. Itse asiassa se on ollut siellä vuodesta 7. joulukuuta, kun Fortune piristyi huomautuksen siitä Gleacher & Companyn analyytikko Mark McKechnie viittaa siihen, että RIM aikoi tarjota Android yhteensopivuus, joten olemme utelias, jos tämä huhu on vain jotakin muuta matkan netin kautta lihan kulmahiomakone. Oikeasti, meidän panos on se, että RIM on aivan liian ylpeä voidessaan tarjota Android yhteensopivuus ja että se on vain tutkii Dalvik kuin Java-ympäristö, mutta haluaisimme olla väärässä - saamme nähdä, mitä tapahtuu.

BGR: BlackBerry playbook mahdollisesti käyttää Android n Dalvik virtuaalikone, voi suorittaa Android-sovellukset perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 tammikuu 2011 14:14:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde BGR , Fortune | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar