onsdag den 26. januar 2011

AppToyz iPhone-ohjattu RC auto ja kopteri on enemmän syitä olla hauskaa puhelimeen (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/26/apptoyz-iphone-controlled-rc-car-and-copter-are-more-reasons-to/:
AppToyz iPhone-ohjattu RC auto ja kopteri on enemmän syitä olla hauskaa puhelimeen (video)
Me, kuten sinä, ovat tarkastelleet kaukaa Parrot AR.Drone . Meillä oli hauskaa kokeilla sen lisätyn todellisuuden pelaamista tavoin ja vietti paljon aikaa huokailevat sen 299 dollaria hinta. Onneksi siellä on nyt paljon halvempi vaihtoehto - paljon vähemmän kehittynyt, mutta se on silti halvempaa. Se AppToyz helikopteri, tulee vähittäiskaupan pian ja maksaa (suhteellisen) edullinen 50 €, eli noin 80 dollaria. Se näyttää olevan kehittynyt standardi, pieni, infrapunaohjatuille helikoptereita, jotka ovat kaikkialla nyt, mutta tämä on hallinnassa iPhonen tai iPod touchin kohteliaisuus liitetiedoston leikkeet kuulokeportti paljon kuin sarja yleiskaukosäädin iPhone dongles olemme nähneet viime vuosina. Mukana on myös RC auto tulossa, hieman edullisempi £ 30, mutta vain kopteri on osoitettu video upotettu alla. Menkää katsomaan, ja sitten alkaa odottaa malttamattomana niiden luovutusta nykyään teilataan huhtikuuta.

Jatka käsittelyssä AppToyz iPhone-ohjattu RC auto ja kopteri on enemmän syitä olla hauskaa puhelimeen (video)

AppToyz iPhone-ohjattu RC auto ja kopteri on enemmän syitä olla hauskaa puhelimeen (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 tammikuu 2011 13:51:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Oh Gizmo! | lähde Pocket-Lint | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar