onsdag den 26. januar 2011

Pääkirjoitus: vioista julkaisematonta puhelimissa ei ole väliä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/26/editorial-bugs-on-unreleased-phones-dont-matter/:
Ei tarina menee noin tänään väitetty ongelma virranhallinta yksikön vaikuttavat Motorolan ensimmäisen kaksi dual-core älypuhelimet - AT & T: n Atrix 4G ja Verizon Droid Bionic - joka johtaa hodgepodge kysymyksiä: ylikuumenemisen, outo RF vaihtelu, luettelo jatkuu. Kuulostaa tragedia tehdä, eikö? Pahin vielä, PMU ongelma sanotaan olevan "merkittävä unfixable virhe, joka plakin [sic] sen ikuisesti." Bummer!

Mutta let's takaisin ylös ja tutkia tosiasiat täällä. Ensinnäkin, kuten parhaiten voimme kertoa, lähteet ovat kaksi julisteiden HowardForums säiettä, joista ei ole edes tietoa omakohtaisesti - hän oli väitetty uutiset "joku, joka testaa laitteet." Lisäksi ei oikeastaan ole sellaista asiaa kuin "unfixable" vika, ehkä irrota useita kerroksia ohjelmistot ja laitteistot korjata ongelman riippuen siitä, miten perustavanlaatuinen virhe osoittautuu, mutta insinöörit ovat osoittautuneet kerta toisensa jälkeen, että "unfixable" ei ole oikeastaan niiden sanaston ( valkoinen maali syrjään , tietenkin).

Jatka käsittelyssä Pääkirjoitus: vioista julkaisematonta puhelimissa ei ole väliä

Pääkirjoitus: vioista julkaisematonta puhelimissa ei ole väliä perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 tammikuu 2011 14:36:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Electronista | lähde HowardForums | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar