torsdag den 17. marts 2011

Zediva mashes ylös Netflix ja Redbox 1,99 dollaria, neljän tunnin-ikkunan DVD Suoratoistovuokraukset

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/16/zediva-mashes-up-netflix-and-redbox-for-1-99-four-hour-window/:


Netflix ja Redbox on uusi hotness vuokrien osalta viime vuosina, mutta molemmat ovat merkittäviä haittoja. Kanssa Redbox , se ruutuun ja idiootit, jotka ovat jatkuvasti edessä seisoo se sivutustiedoston läpi kaikki elokuvan juttu ja Netflix's Watch hetkessä se ei ole uusia versioita saatavilla välittömästi katseluun. Nyt siellä on uusi alku, Zediva, joka vie sekä niistä asioista, joita kiinni DVD, mutta sen sijaan kuljettava niitä asiakkailleen tai sijoittamalla ne kioskeissa, vain purojen ne kysynnästä yksi pelaaja, yksi katsoja (toisin Netflix , joskus elokuvat ovat "vuokrataan", jos ei ole kopiota saatavilla tällä hetkellä - vuokrata leffa antaa sinulle DVD-soitin, jossa eteenpäin ja taaksepäin, neljä tuntia) 1,99 dollaria vuokra tai 10 10 dollaria.



Ilmeisesti se on ollut beta vuoden, mutta on nyt kaikkien saatavilla ja tarjoaa nykyisin uusi julkaisu DVD samana päivänä he menevät myyntiin yksinkertaisesti hankkimalla vähittäismyynnistä. Ei ole HD-sisältöä vielä, mutta se vaatii Blu-ray tarjotaan pian. Associated Press puhunut tekijänoikeuden asianajajan, joka muistuttaa kyseessä hotelli, joka toteutetaan vastaava järjestelmä, mutta se haastaa unohduksiin ennen soittamista Zediva "söpö, mutta laiton", joten jos päätät check it out, me Suosittelen läpimenon että 10-pack vuokrien kanssa kiirettä.

Zediva mashes ylös Netflix ja Redbox 1,99 dollaria, neljän tunnin-ikkunan DVD Suoratoistovuokraukset perin ilmestynyt Engadget Ma, 16 maaliskuu 2011 20:52:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Monikanavainen Uutiset , THR | lähde Associated Press (NPR) , Wall Street Journal , Zediva | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar