torsdag den 17. marts 2011

Toshiba ja Hitachi LCD kasvit vaurioitunut, se suljettiin kuukausi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/17/toshiba-and-hitachi-lcd-plants-damaged-will-shut-down-for-a-mon/:



Et voi olla 9,0 richterin maanjäristys rikkomatta muutamia tehtaita, erityisesti niitä, jotka tuottavat hauras nestekide näytöt, ja tällä viikolla Toshiba, Hitachi ja Panasonic ovat kunkin raportointikauden vahingoista, jotka ovat pakottaneet heidät lähelle LCD tuotantolaitosten Tsunamin ja Quake. Panasonic ei ole varma, milloin se tehtaan Chiban prefektuuri voisi jatkaa kamasta lasi voileipiä , kertoo Bloomberg että "on ollut jonkin verran vahinkoa, mutta ei tulipalo tai romahtaa", mutta sekä Hitachi ja Toshiba ovat kuulemma pysäyttää noin kokoonpanolinjat varten noin kuukausi käsitellä vahinkoja. Se on luultavasti vielä liian aikaista puhua paneeli puutteesta - vaikka ne näyttävät pian - mutta kerromme, miten asiat edistystä.

Toshiba ja Hitachi LCD kasvit vaurioitunut, se suljettiin kuun alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 17 maaliskuu 2011 16:39:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Nikkei , Reuters , Bloomberg | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar