torsdag den 17. marts 2011

iPhone Personal Hotspot välittää GPS-tietoja kytkeä iPads?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/16/iphone-personal-hotspot-transmitting-gps-information-to-tethered/:


Et ehkä tiennyt tätä, mutta lisäksi puuttuu 3G radio, WiFi vain iPad puuttuu myös A-GPS-siru, joka mahdollistaa tarkan GPS verrattuna vähemmän tarkka WiFi kolmivaiheinen. No, mukaan Tablet Monsters, jos sinulla iPhone IOS 4,3 ja tilaavat Personal Hotspot , sinun kiiltävä liuskekivi pitäisi pystyä hyödyntää GPS-siru ja se on pienempi turvatarkastus perheenjäsen. Raportit MacRumors foorumeilla vahvistavat, että ihmiset todellakin näkevät tämän lisätoiminnot sekä iPad 2 ja alkuperäinen. Vaikka kotimainen Maps-sovellus on kuulemma toimii täydellisesti siellä puhuttu unfriendliness in turn-by-turn GPS apps - vaikka tämä olisi voinut tehdä virkistystaajuutta lähetyksen. Jos olet jo kuoret pois ja Personal Hotspot-suunnitelma tämä on mukava lisäominaisuus, ja tekee valita 3G iPad ja WiFi yksi vain hieman helpompaa - olettaen sinulla iPhone tietenkin. Edelleen skeptinen? Tsekkaa video sen toiminta tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä iPhone Personal Hotspot välittää GPS-tietoja kytkeä iPads?


iPhone Personal Hotspot välittää GPS-tietoja kytkettyinä iPads? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 16 maaliskuu 2011 20:16:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Tablet Monsters | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar