torsdag den 17. marts 2011

Nokia puhuu kehitettyyn "Harmattan" vapauttamaan MeeGo toukokuun konferenssissa, mutta se ei ole mitään uutta

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/17/nokia-talking-homegrown-harmattan-release-of-meego-at-may-conf/:

Osa melusta on tehty tänään yli uutinen, että Nokia tulee olemaan chattailuun jopa sen Harmattan lava toukokuun MeeGo konferenssissa San Franciscossa, mikä viittaa siihen, että Nokia tulee julkaisemaan Harmattan laitteiden edeltäjä sen MeeGo tarjontaansa - jonkinlainen jälkiselvittely Maemo 6 läksiäiset ennen Espoon alkaa ottamaan MeeGo vakavasti. Todellisuudessa ei ole mitään uutta tässä: se on ollut tiedossa jo viime vuonna, että Harmattan oli tapahtumassa - ja se etsii enemmän kuin koskaan, kuten se on Nokian täysi-MeeGo pelata, joilla veti koodin yli työstä on jo tehty Maemo 6. Abstrakti Harmattan istunnon konferenssissa sanoo, että Nokia "selventää" suhdetta hankkeen ja MeeGo oikea, mutta missään vaiheessa ole Nokian skirted ympärille että Harmattan oli vielä töitä - ja yhtiön sitoutumista MeeGo pidemmälle 2011-tuotelinjan iso kysymysmerkki nyt, emme olisi yllättynyt, jos Harmattan oli pitkälle MeeGo ekosysteemin Nokia koskaan saanut.

Nokia puhuu kehitettyyn "Harmattan" vapauttamaan MeeGo toukokuun konferenssissa, mutta se ei ole mitään uutta perin ilmestynyt Engadget Ma, 17 maaliskuu 2011 12:59:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink SlashGear | lähde My Nokia Blog , MeeGo | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar