torsdag den 17. marts 2011

Tesla Model S tukee kolmannen osapuolen sovelluksia ja teksti-ääni, punainen valo ei koskaan olla sama

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/17/tesla-model-s-will-support-third-party-apps-and-text-to-voice-r/:


Nyt melko paljon joka Gizmo älypuhelimesta TV on apps saatavana se, mitä seuraava looginen raja? Tietenkin autossa! Eilen Tesla toimitusjohtaja Elon Musk kertoi Cleantech Forum osallistujat San Franciscossa, että tuleva malli S todellakin tulla tukee kolmannen osapuolen sovelluksia kulua että hirviö 17-tuumainen tietoviihdettä konsoli . Meillä on ilo nähdä yhtiö kannustaa kehittäjiä tekemään että Tegra-sirun hyvä käyttää, mutta emme voi auttaa, mutta huolissaan lukemattomia häiriötekijöistä, jotka voivat tulla sen mukana. Tietenkin olemme edelleen epäselvää, mikä käyttöjärjestelmä on virtaa koko roska, mutta emme varmasti tulee olemaan satamassa Vihainen Linnut ennen kuin voit tulla täysin pysähtynyt.

Tesla Model S tukee kolmannen osapuolen sovelluksia ja teksti-ääni, punainen valo ei koskaan sama perin ilmestynyt Engadget Ma, 17 maaliskuu 2011 13:24:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink SlashGear | lähde VentureBeat | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar