torsdag den 17. marts 2011

Samsung osoittaa pois 55-tuumainen lasit ilman 3D TV prototyyppi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/17/samsung-shows-off-55-inch-glasses-free-3d-tv-prototype/:


Samsung ei ole juuri ollut niin iso lasit ilman 3D-televisiot kuin joidenkin muiden valmistajien viime vuosina, mutta se nyt näyttää yhden pois FPD Kiina messut - tai prototyyppi yhden muutenkin. Mukaan Tech-On!, 55-tuumainen näyttö pystyy mukautumaan yhdeksän näkökulmia lasi-vapaata 3D-katselun, ja se voidaan kytkeä osaksi 2D-tilaa, joka toimii muuttamalla optinen taitekerroin LCD paneeli, joka istuu päälle tärkeimpien LCD, joka on todellisuudessa käyttänyt kuvien näyttämiseen. Juuri nyt, prototyyppi on myös vetoaa suoraan valaistuun CCFL-taustavalo, vaikka Samsung toteaa, että todennäköisesti korvataan LED-taustavalo, ennen kuin se todella iskee markkinoille - jotain, joka on vielä reilut kolme vuotta pois.



Samsung osoittaa pois 55-tuumainen lasit ilman 3D TV prototyyppi perin ilmestynyt Engadget Ma, 17 maaliskuu 2011 12:28:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Tech-On! | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar