lørdag den 4. december 2010

Lufthansa aloittaa lennon aikana WiFi mannertenvälisillä lennoilla, vahtimestari "tulevaisuudessa"

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/04/lufthansa-launches-in-flight-wifi-on-intercontinental-flights-u/:
Ei vain ole kahdella tavalla siitä: mitä Lufthansa on onnistunut saavuttamaan tässä on suorastaan uskomatonta. Vaikka innokas Jetsetters on nauttia lennon aikana langaton verkkoyhteys (valitse) Kotimaan reiteillä muutaman vuoden ajan, lennon aikana hauskaa on tulossa äkillisen pysäyttää, kun lennolle lento edellyttää passi. Unelma pitkän matkan lennon aikana internet on tuntunut kaukainen, mutta näyttää siltä, että tulevaisuus on todellakin tapahtuu tänään. Harjoittajan FlyNet palvelu on käynnistettävä uudelleen tällä viikolla, ja apua Panasonic ja 802.11n jumalia että on, se on nyt tarjolla laajakaistayhteys mannertenvälisillä reiteillä. Aluksi palvelu on vain valita Pohjois-Atlantin reiteille, mutta pääsy pitäisi olla saatavilla "lähes koko Lufthansan mannertenvälisiä verkkoon vuoden 2011 loppuun mennessä."

Mitään erityistä suorituskykyä lukuja sitä mukaa, mutta yritys ei kutsuvat sitä "erittäin nopeasti", ja tarpeeksi nopea avata suuria liitetiedostoja "viipymättä". Parempi vielä, lentoyhtiö, jonka avulla matkapuhelin tietojen saatavuutta (GSM ja GPRS) on ensi vuoden keväällä, jolloin mahtipontinen "bigwigs voi lähettää ja vastaanottaa kallein tekstiviestejä elämänsä. Deutsche Telekom on tarjota todellisia internet-palvelun, jossa hinnoittelu asettaa sellaisenaan: € 10,95 (tai 3500 mailia) tunti tai € 19,95 (tai 7000 km) ja 24 tunnin tapahtui, että mahdollistaa myös asiakkaat käyttää web " kaikilla Lufthansan liityntälentoja varustettu hotspot aikana voimassaoloaikana sekä lennon jälkeen Lufthansan lounge-tiloissa. " Niin, ja me mainita, että se on täysin ilmainen kautta 31 tammikuu 2011? Se on.

Jatka käsittelyssä Lufthansa aloittaa lennon aikana WiFi mannertenvälisillä lennoilla, vahtimestari "tulevaisuudessa"

Lufthansa aloittaa lennon aikana WiFi mannertenvälisillä lennoilla, vahtimestari "tulevaisuudessa" alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 joulukuu 2010 15:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Gadling | lähde Lufthansa |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar