lørdag den 4. december 2010

Viacom kuvaa valituksen YouTube tekijänoikeuksien tapauksessa edelleen "vedä se ulos"

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/03/viacom-files-appeal-in-youtube-copyright-case-continues-to-dra/:
Älä huoli - että "vedä se ulos" vähän kuuluu Google, ei meitä. Jos sinun muistaa, puvut Mountain View heitti maanalainen puolue takaisin kesäkuussa, kun liittovaltion tuomioistuin katsoi, että YouTube kuului "turvasatama" säännöstä DMCA joka suojaa palveluntarjoajien vastuuta käyttäjien sisältöä. Pohjimmiltaan tämä varmisti, että Google ei voi nostaa tai vastuussa vahingoista, joita jotkut kujeilija lataamalla repäisi jakson 30 Rock sivustoon, on se, että Google on luvannut kiskaista se post-kiire, jos ilmoitettu tekijänoikeuden omistaja. Se vetoaa olennaisesti taakka poliisitoiminnan sisällöstä luoja, mutta (järkevästi) vapauttaa Googlea mahdotonta feat tarkastella jokaisen leikkeen että saa ladata ennen sen suoraan maailmalle. Vain antaa sinulle hieman näkökulmasta 24 tuntia videota on ladattu YouTubeen minuutin välein, ja se tullee entisestään ajan myötä. Vaikka logiikka (ja Euroopan yhteisöjen tuomioistuimen), Viacom on tänään jättänyt 72-sivuisen valituksen todennäköisesti turha yrittää taistella takaisin.

All Things D korostaa tappaja lainata Viacom raportissa - ilmeisesti ajattelee, että jos ratkaisu jää, se tulee "radikaalisti muuttaa toimintaa tekijänoikeusjärjestelmän ja vakavasti heikentää, jos ei täysin tuhota, arvo monien Tekijänoikeudet luomuksia . " Mitä Googlen vastaus? "Olemme pahoillamme, että Viacom edelleen vetää pois tässä tapauksessa. Tuomioistuimessa täällä, kuten kaikki muut tuomioistuin on pohtinut, oikein todennut, että laki suojelee online-palveluissa, kuten YouTube, joka poistaa sisältöä milloin tiedoksi tekijänoikeuden haltija se on luvaton . Aiomme voimakkaasti puolustaa tuomioistuimen päätös valituksen. " Epäilemme mitään kääntyy toisin ensi Go 'Round, mutta ilmeisesti me seuraamme mielenkiinnolla. Nyt takaisin että pätkä 30 Rock olimme nauttia täysin laillisesti Hulu ...

Viacom kuvaa valituksen YouTube tekijänoikeuksien tapauksessa edelleen "vedä se ulos" alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 joulukuu 2010 17:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde All Things D | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar