lørdag den 4. december 2010

Mad Catz alukset Rock Band 3 MIDI Pro sovitin antaa näppäimistön ja rumpusetin uusi elämä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/04/mad-catz-ships-rock-band-3-midi-pro-adapter-gives-your-keyboard/:
Keskustele juuri ajoissa. Kun vain viikkoa mennä ennen kuin herra Joulupukki tekee hänen talvinen matka "ympäri maailmaa, Mad Catz on päättänyt vihdoin aluksen reuna, joka oli otettu käyttöön jo vuonna kesäkuussa. Epäilemättä, MIDI Pro sovitin on yksi enemmän kiinnostava musiikkipeli tarvikkeet osuma avoimilla markkinoilla, jonka avulla Rock Band 3 omistajien käyttää eniten MIDI koskettimia ja rumpusettiä otsikon kanssa. Laatikko on merenkulun puhumme Sonyn PS3 ja Nintendon Wii-ja Xbox 360 versio tulee suuntasimme Best Buy tulevina tunteina. Jos sinun muistaa, että tämä kaveri on myös suunniteltu toimimaan tulevan Rock Band 3 Squier kitara / ohjain , ja se jopa ominaisuuksia velocity sensitive oikaisu MIDI rummut suunniteltu vähentämään rajat puhua pelin aikana. Klo 39.99 dollaria, se on ei-murskata niille, jotka jo omistavat MIDI instrumentti tai kaksi, mutta me vain voisi olla enemmän innoissaan hakkerointi mahdollisuuksia kuin mikään muu. Käsitöihin, saat sitä!

Jatka käsittelyssä Mad Catz alusten Rock Band 3 MIDI Pro sovitin antaa näppäimistön ja rumpusetin uusi elämä

Mad Catz alukset Rock Band 3 MIDI Pro sovitin antaa näppäimistön ja rumpujen uuden elämän alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 joulukuu 2010 03:47:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Amazon | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar