lørdag den 4. december 2010

Applen iPhone 4 (laillisesti) myynnissä ensimmäistä kertaa: 50 dollaria pois Radio Shack

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/04/apple-iphone-4-legitimately-on-sale-for-the-first-time-50-of/:
Jäänyt musta perjantai ? Hyvää sinulle. Nyt vielä markkinoilla iPhone 4 ? Jos näin on, sinun pitäisi luultavasti kohta auton lähimpään Radio Shack, STAT. Ensimmäistä kertaa sitten tulee myyntiin kesäkuussa, Applen iPhone 4 laillisesti myynnissä jälleenmyyjältä, joka todella on olemassa eikä myy henkilötietojasi noin tollo ja offshore paratiisi olet koskaan kuullut. (Ei, Walmart on 2 dollaria säästöä ei lasketa.) Olemme kertoneet, että 50 dollaria pois myynnistä tehdään ylösajamiseen tietoisuuden ympäröivän Radio Shack (tosin hillitty) langattoman liiketoiminnan, ja jos me pitäisi arvata, me " d sanoa se luultavasti toimi täydellisesti. Siitä lähtien luurin toimitukset alkoivat tänä kesänä, menossa oli 199 dollaria (sopimusoikeuden) ja 16GB malli tai 299 dollaria (myös sopimus) ja 32GB maku, tämä sopimus hakata 50 dollaria jokaisesta, ja siellä on jopa 8GB iPhone 3GS ja 49 dollaria Jos etsit tehdä asioita vielä alhaisempi. Parempi vielä, Shack : n tarjoaa 75 dollaria kauppa-luottoa mitään toiminnallista / ei-säröillä iPhone 3G sekä 125 dollaria 3GS kuten kunnossa, mikä tarkoittaa, että voit kävellä tänään ojentamista 3GS, ja kävellä pois iPhonen kanssa 4 25 dollaria (plus aktivointi palkkiot). Luonnollisesti paljon saatavilla vain tiili-ja laasti paikoissa (lue: ei online-tilassa), ja hauskaa tulee lähelle joulukuun 11. päivää. Niin, kuka on?

Applen iPhone 4 (laillisesti) myynnissä ensimmäistä kertaa: 50 dollaria pois Radio Shack perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 joulukuu 2010 14:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Radio Shack | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar