lørdag den 4. december 2010

Flix on Stix kioskit tulossa: se on kuin Redbox, mutta USB-muistitikkujen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/04/flix-on-stix-kiosks-coming-soon-its-like-redbox-but-with-usb/:
Käsite on kaukana uusien - Warner ja Paramount allekirjoittanut jo vuonna kukoistus kutsutaan "2009" tarjoaa elokuvia SD-kortteja, ja valitse Blockbuster vuokra kioskit ovat popping heidät ulos siitä lähtien. Mutta Flix on Stix on odotettavissa käänne malleja, jotka ovat jo siellä, ja se on yksi että epäilemättä jonkin verran vaikeuksia päästä samantasoista hyväksyntää Redbox . Laita yksinkertaisesti (tai mahdollisimman yksinkertaisesti), kuluttajat valssi jopa kioski, valitse TV-ohjelma, peli tai elokuva, ja sitten he valita, haluavatko he ostaa tai vuokrata otsikko. Porukka on vielä tullut puhtaaksi hinnoittelussa, mutta (oletettavasti pilkkasivat asti) video upotettu tauon jälkeen näyttää vuokratasoon $ 1, $ 2, $ 3 ja $ 4 3, 6, 9 ja 12 päivää. Ei myöskään ole selviä viitteitä siitä, miten tv-jaksoja ja pelit käsitellään, mutta olemme kuulemistilaisuudessa, että käyttäjät voivat joko tuoda omat USB-muistitikku (USB 3.0 on hyväksytty!) Tai halutessaan hankkia yksi suoraan koneesta. Pyyhkäistä Visa tai Mastercard (c'mon, ei Discover tai AMEX?), Ja sitten ... odota.

Itse asiassa tämä on omiaan olla suurin este. Mitä päätöslauselmia tarjotaan? Mitä jos valitset 1080p elokuva, joka 7Gb, ja vain 4GB USB ajaa? Tai vielä parempaa, mitä jos sinulla 8GB USB 2.0 ajaa ja lääkärin tapaaminen kymmenen minuuttia? Koomisesti tarpeeksi, esittelyvideo todella näyttää suojelija pelaa pokeria, kun hän odottaa siirtoa valmis - jotain kertoo, että ei aio mennä yli hyvin mahdollisille asiakkaille jonossa. Olemme arvaamaan, että useimmat ihmiset ovat rauhan oikealle, jos odottaa ostaa jotain laatikko yli muutaman minuutin, ja koska luonteen tämän järjestelmän, se kuulostaa, että skenaario on lähes taattu tapahtua mainos nauseum. Joka tapauksessa, odottavat ensimmäistä näistä avautumisen parin kolmen kuukauden ja sillä välin me kaivaa lisätietoja hinnoittelusta ja jakelun suunnitelmia.

Jatka käsittelyssä Flix on Stix kioskit tulossa: se on kuin Redbox, mutta USB-muistitikkujen

Flix on Stix kioskit tulossa: se on kuin Redbox, mutta USB-muistitikkujen perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 joulukuu 2010 14:58:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Yahoo! Tech | lähde Flix on Stix | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar