lørdag den 4. december 2010

Android Market päivitys tuo kauan odotettu "liittyvät" välilehti, samanlainen sovellus ehdotuksia

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/04/android-market-update-brings-long-awaited-related-tab/:
Muista, että "Related"-välilehti bongasimme on Googlen oma Gingerbread video ? Näyttää siltä, sinun ei tarvitse odottaa Android 2.3 nauttia saalista ottaa El Goog selvittää, mitä muita samantyyppisiä sovelluksia saatat kuten lataamisen jälkeen yksi. Tänä aamuna aallot Android lojalistit löytävät uuden välilehden niiden markkinoilla, Droid 2 ja Nexus sekä nähdä päivitys täällä Engadget HQ. Luonnollisesti se toimii aivan kuten App Storen vastaava, mutta se jää nähtäväksi, miten tarkkoja neuvoja. Kun tarkastellaan "liittyvät" varten (myös hiljattain päivittänyt) Engadget app, Etsimme kohteita olisimme mieluummin luetellaan ensin noin sivun tai niin alas, mutta emme varmasti mix-ja ottelun insinöörien Mountain Katso jo hienosäätöä asioita kuin tälläkin hetkellä. Tiedätkö aikana lyhyistä ne eivät valmistautuu tiistain iso Chrome paljastaa .


[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Android Market päivitys tuo kauan odotettu "liittyvät" välilehti, samanlainen sovellus ehdotuksia perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 joulukuu 2010 13:43:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar