lørdag den 4. december 2010

Google ostaa puhesynteesi porukka foneettinen Arts aikoo käyttää Jack Donaghy ääni kaiken

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/04/google-acquires-speech-synthesis-outfit-phonetic-arts-plans-to/:
Älä koskaan lyö Google olla uudelleensijoitusmahdollisuudet vähän joka cheddar se pinoaminen Mountain View. Vajaan kahden kuukauden kuluttua liipaisimen on BlindType, El Goog on nyt uponnut julkistamattoman summan rahaa foneettinen Arts, kuvataan puhesynteesin yritys perustuu Cambridgessa, Englannissa. Luonnollisesti Google on ollut ahkerasti töitä kellon ympäri, jolla pyritään paremmin sen puheteknologiat, ja se näyttää ikään kuin se voisi olla leikkaamalla ihan muutaman kuukauden (tai vuoden) työtä tämän yhden ostaa. Foneettinen Arts oli tunnettu siitä, että on "cutting edge puhesynteesin, tuottaa teknologia, joka luo luonnollisen tietokoneen puhe pienistä näytteistä tallennettu ääni", ja saamme vaikutelman, että joukkue annetaan tila merkit tulee Googlen Lontoon-insinööritoimisto laitoksen pian. Yhtiön oma Mike Cohen toivoo, että tämä auttaa meitä "liikkua hieman nopeammin kohti että Star Trek tulevaisuus" - rehellisesti sanoen, emme toivoen on Jack Donaghy ääni tulee de facto-standardin alle vuoden. Kuulemme noin keikari klo 30 Rock on jo leikitellyt prototyyppi ...

Google ostaa puhesynteesi porukka foneettinen Arts aikoo käyttää Jack Donaghy ääni kaiken perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 joulukuu 2010 08:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Virallinen Google Blog , äännetään Arts | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar